/1-matara-aritilmis-suyun-gunluk-hayattaki-5-kullan%C4%B1m-alani
0538 544 69 60

1 Matara Arıtılmış Suyun Günlük Hayattaki 5 Kullanım Alanı

Pazartesi 13 Ocak 2020

Doğa ve insan dostu matara kullanımı giderek yaygınlaşırken en fazla tercih edilen cam ve çelik mataralar günlük hayatımızın giderek daha fazla parçası haline geliyor. Çevreye ve doğaya karşı duyduğumuz bu bilinç ile kişisel alışkanlıklarımızı değiştirirken hem günlük plastik tüketimini desteklememiş oluyor, hem de daha sağlıklı yaşıyoruz.

İşte 1 matara arıtılmış suyun günlük hayatımızı kolaylaştıran 5 farklı kullanım alanı:

 1. A. O.Smith su arıtma cihazlarıyla arıtılmış 1 matara suyunuzu çocuğunuzun yanına okula giderken verebilirsiniz. Bu sayede okul ortamında tüketilen, içeriğinden emin olmadığınız sulardan veya paketlenmiş endüstriyel sulardan çocuklarınızın sağlığını korumuş olursunuz.  

 2. 1 matara arıtılmış su; yolda giderken, trafik sıkışıkken aldığınız ve arabanızda günlerce kalan plastik şişedeki sularla vedalaşmanızı sağlar. Evinizin musluğundan güvenle cam şişenize, mataranıza suyunuzu doldurun, araç içerisinde, yoğun trafikte susuz kalmayın! 

 3. Ofiste öğlen yemeğine çıkarken yanınıza arıtılmış su dolu mataranızı alabilirsiniz. Böylece öğlen yemeğinizde hem tasarruf edip hem de plastik şişelenmiş sulara muhtaç kalmadan sağlıklı ve lezzetli suyunuzu içebilirsiniz. 

 4. Spora giderken yanınızda, mataranızdaki sağlıklı suyunuzu taşıyarak; hem egzersizinizi yarım bırakıp ortamda var olan su damacanasına gitmek zorunda kalmazsınız hem de plastik şişelerin satıldığı su otomatını kullanmamış olursunuz.

 5. Mataranızda ya da cam şişenizde, çantanızda taşıyacağınız arıtılmış suyunuz ile gün içerisinde ister okulda ister metroda, ister alışveriş yaparken ya da servisteyken su ihtiyacınızı karşılayarak, içtiğiniz sudan emin olun! 

 A. O. Smith su arıtma cihazları ile arıtılmış bir matara suyunuz hep yanınızda! Ailenize ve bütçenize uygun arıtma cihazlarımız hakkında bilgi almak için bizi 0850 222 02 67 no’lu müşteri hizmetlerinden hemen arayabilirsiniz!

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA