/evime-en-uygun-su-aritma-cihazi-hangisi
0538 544 69 60

Evime En Uygun Su Arıtma Cihazı Hangisi?

Pazartesi 24 Aralık 2018

Evime En Uygun Su Arıtma Cihazı Hangisi?


 


Su arıtma cihazlarının faydasını biliyorsunuz; daha sağlıklı, daha lezzetli suya hem daha konforlu hem de daha ekonomik olarak ulaşmak için su arıtma cihazı almak istiyorsunuz… Eminiz “Evime En Uygun Su Arıtma Cihazı Hangisi?” diye düşünüyorsunuzdur.


Su arıtma için tercih edeceğiniz cihazı; aslında evinizin, ailenizin veya iş yerinizin özellikleri ve sizin beklentileriniz belirliyor…


Öncelikle su arıtma cihazları modellerinden kısaca bahsedelim, ardından bu konuda nasıl tercih yapabilirsiniz, onu belirtelim: Su arıtma yapan cihazlar, Oda sıcaklığında içme suyu alacağınız su arıtma cihazları ve soğuk ya da sıcak içme suyu alabileceğiniz arıtmalı su sebilleri olarak ayrılmakta… Su arıtma cihazlarının hem tezgah üzerinde hem de tezgah altında kullanabileceğiniz farklı modelleri bulunmakta… Arıtmalı su sebillerinin ise tezgah üstünde veya ayrı bir ünite olarak kullanılabilecek tam boy modelleri bulunmakta. Burada seçim, mutfağınızın hangisi için daha uygun olduğuna ve sizin tercihinize kalıyor…


Su arıtma cihazlarımız Lotus Serisi ve Daisy ile Lily modellerinden oluşurken arıtmalı su sebili serimiz ise Frezya.


Lotus 75 M ve Lotus 75 TC modellerinden oluşan Lotus Serisi tezgah altı ve tezgah üstü kullanıma uygun Kabinetli Ters Osmoz Sistemleridir.


Daisy Kabinetli Ters Osmoz modelimizin Lotus Serisinden farklı olarak patentli ve daha verimli Side Stream Membran Teknolojisi ile su arıtma cihazı filtrelerinin ömrünü otomatik olarak takip eden Performans Takip Sistemi (PFM) var.


Lily Ters Osmoz Sistemi ise tüm bu özelliklere ek olarak ek koruma sağlayan Shield UV Sistemi ve Akıllı Elektronik Musluk Teknolojisine sahip.


“Frezya Serimiz” doğal mineralli ve pH dengeli aynı anda sıcak ve soğuk su verebilen Ters Osmoz Arıtma Sistemli Su Sebillerimiz. Frezya Serimiz de tezgah üstü “Frezya 300TU” ve tam boy “Frezya 300S” olmak üzere farklılık gösteriyor.


Tüm modellerimiz ev ve iş yerleri kullanımına uygundur.


A. O. Smith cihazları ile ilgili bilgi edinmek için tüm cihazlarımızın tüm özelliklerini bulabileceğiniz sayfamızı incelemenizi öneririz. Dilerseniz, 0850 222 02 67 nolu müşteri hizmetleri numaramız ile bize ulaşıp bilgi de alabilirsiniz.


Gelelim, sizin için en uygun su arıtma cihazının nasıl olacağına…


İşte, su arıtma cihazı almayı düşünürken kararınızı şekillendirecek 4 soru:


*Su arıtmayı eviniz için mi yoksa işyeriniz için mi alacaksınız ve kaç kişi kullanacak? 2-4 kişilik ailelerde Lily, Daisy, Lotus ve Frezya Serisi kullanılabilir. 5-10 kişilik aileler için Lily, Daisy ve Frezya daha uygun olacaktır. 2-10 kişinin çalıştığı ofislerde Lily, Daisy ve Frezya’yı tercih edebilir, evde veya işyerinde 10 kişiden fazla olunduğu takdirde cihaz adeti artışı tercih edilebilir.


*Sizin için cihazınızı tezgah üstüne mi, yoksa tezgah altına mı koymak daha kullanışlı? Tezgahımın üzerinde yer yok diyorsanız Lily, Daisy veya Lotus Serisinden birini tercih edebilirsiniz.


*Sadece içme suyu, çay ve yemek yapımında mı kullanmak istiyorsunuz? Yoksa sebze ve meyvelerinizi yıkamak için de kullanmak istiyor musunuz? Sebze ve meyvelerimi de yıkamak istiyorum diyorsanız; Daisy, Lily ve Lotus Serisinden birini seçebilirsiniz.


*Soğuk suyumuz değil, sıcak suyumuz da arıtılmış olsun mu diyorsunuz? Eviniz ya da işyeriniz için sıcak su önemli diyorsanız; Frezya Arıtma Sistemli Su Sebillerinden birini seçebilirsiniz.


A. O. Smith Su Arıtma Cihazları teknolojisi ile daha sağlıklı ve leziz suya ulaşmanızın yanı sıra hayatınızı kolaylaştırmak için de var. “A. O. Smith cihazlarını üstün kılan özellikleri nelerdir?” yazımızı okumanızı öneririz:


Unutmadan: evinize en uygun su arıtma cihazı seçiminde bizden de yardım alabilirsiniz. 0850 222 02 67 nolu müşteri hizmetleri numaramızı arayıp ya da size en yakın bayimize gidip tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.


Aynı zamanda hazır paket sulara yıllık ne kadar ödediğinizi “Susayar” uygulamamızdan hesaplayarak, dilerseniz su arıtma cihazı fiyatlarımızı da inceleyerek cihazınızı seçebilirsiniz. 1 yıllık hazır paket su masrafınız su arıtma cihazı fiyatına denk gelir ve sizi ömür boyu rahat ettirir...


Su arıtma cihazı fiyatları arasındaki farkları anlatan blog yazımızı da incelemenizi öneririz.


 


Hangi su arıtma cihazımıza karar verirseniz verin, su arıtma cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA