/kusursuz-temizlik-su-yumusaticilari
0538 544 69 60

Kusursuz Temizlik - Su Yumuşatıcıları

Pazartesi 16 Aralık 2019

 Evinizde, çamaşır ve bulaşıklarınızda özlemini çektiğiniz kusursuz temizlik için yoğun kimyasallar yerine son teknoloji su yumuşatıcılarını kullanmayı denediniz mi? Cevabınız henüz “Hayır” ise su yumuşatıcı cihazların avantajlarını derlediğimiz bu listemiz tam size göre!

- Su yumuşatıcılarının size sağlayacağı kireç oranı düşük olan yumuşak su ile hem bulaşık hem çamaşır makineniz daha verimli çalışır.

- Makineniz aynı deterjan miktarı ile çamaşırlarınızda daha iyi sonuçlar verir.

- Bulaşıklarınız tertemiz görünür; kireç lekesi ve su dalgası kalmaz.

- Yumuşak su, bulaşık makinenizin filtresini de korur; kirlenme sıklığını düşürür.

- Havlularınız onlarca yıkama sonrasında bile sertleşmez; ekstra yumuşatıcı kimyasallar kullanmanıza gerek kalmaz.

- Kıyafetleriniz sert suyun olumsuz etkilerinden korunur; kumaşların ömrü uzar.

- Sık yıkanan çarşaf ve örtülerinizin rengi solmaz. Renkli kıyafetlerinizin renkleri capcanlı kalır.

- Sudaki kireçten etkilenmeyeceği için çamaşır makinenizin rezistans ömrü uzar.

- Kireçsiz su kullandığı için makine kazanının iç lastik yüzeylerinde kirlilik birikimi yaşanmaz.

- Banyoda ve mutfaklardaki armatür malzemelerinde, lavabo, küvet, klozet gibi kirecin günlük kirlilik ve bakterilerle buluştuğu noktalarda, kireçlenmeden kaynaklı yoğun kirlenme önlenir. Bu sayede, sıklıkla biriken kirlere ayırdığınız zaman ve emek de azalır.

- Aileniz ve sizin için de hem sağlık hem temizlik kaynağıdır. Su yumuşatıcılarının sağladığı kireçsiz su ile cildiniz daha ipeksi bir dokunuşa kavuşur; sabun ve şampuanlarınız daha iyi köpürür. Her banyo sonrası cildinizin tazelendiğini hissedersiniz.

Özetle, en temiz çamaşır ve bulaşıklar, uzun ömürlü makineler ve temizliğe ayrılan daha az zaman ve daha ekonomik bir bütçe için A. O. Smith güvencesiyle TriaSoft Mini ve TriaSoft Midi modelli su yumuşatıcıları ile tanışmanın şimdi tam zamanı!

A. O. Smith ailesinin su yumuşatıcı cihazları ile tanışmak ve sipariş vermek için müşteri hizmetlerimizle 0850 222 02 67 no’lu telefondan iletişime geçin!

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA