/suyun-diyete-mucizevi-etkisi
0538 544 69 60

Suyun Diyete Mucizevi Etkisi!

Çarşamba 08 Kasım 2017

“Kilo vermenin ucuz ve basit yolu: Su içmek!”, “Su İçerek Zayıflayın!”, “Su ile Zayıflama Diyeti” gibi pek çok haber okumuş veya dinlemişsinizdir. Evet, suyun diyete mucizevi bir etkisi var. Biz, bu etkinin nasıl gerçekleştiğinden ve seçtiğiniz suya dikkat etmenizin öneminden bahsedeceğiz.


Öncelikle su içmenin direkt diyete etki ettiğini söylemeliyiz.

Çünkü suyun öyle etkileri var ki, bu etkileri başka hiçbir unsur sağlayamıyor: Su içmek her zaman metabolizmanın hızını arttırıyor. Aynı zamanda tokluk hissi oluşmasını sağlıyor. Mesela, öğünlerden önce içilecek 1 veya 2 bardak su, daha çabuk doymanızı ve iştahın baskılanmasını sağlıyor. Vücuttaki ödemin atılmasını sağlıyor. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını bu sayede de metabolik atıkların dışarı atılmasını sağlıyor. Vücudumuzdaki yağların çözülmesini sağlayarak yağ atımını hızlandırıyor.


Aynı zamanda diyet yaparken yeteri kadar su içilmemesi, ciddi rahatsızlıklara davetiye çıkarıyor.

Su içmediğinizde vücut yorgun oluyor, bu da diyetteyken yapacağınız spor veya aktivitelerden beklediğiniz sonucu almamanıza neden oluyor. Direnciniz düşüyor, hastalanıp diyetinizi yarıda bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Sindirim bozukluklarına davetiye çıkarıyor, atık maddeler bağırsak içinde çok yavaş ilerleyerek kabızlığa yol açıyor. Bunların hepsi, diyetinizin başarısız olması demek.


Su ile hazırlayacağınız detoks suları da diyetinize yüzde yüz destek olur:

Bir önerimiz de diyette kendinize detoks suları hazırlamanız. İşte bir alternatif: 2 bardak suyu, 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 yemek kaşığı taze limon suyu ve 1 çay kaşığı tarçın ile karıştırın. Kabuklarını soymadan ama çekirdeklerini çıkararak yarım elmayı dilimleyip suyun içine atın. Günde bir veya iki bardak içmeniz diyetinize katkıda bulunacaktır.


İhtiyacınız olan suyun lezzetli olması kadar sağlıklı olması da çok önemlidir. A. O. Smith Su Arıtma Cihazları ile suyunuz daima sağlıklı olsun.


En kısa zamanda fazla kilolarınızdan kurtulmanız dileğiyle...

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA