/tezgah-alti-su-aritma-cihazi
0538 544 69 60

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

Perşembe 09 Mayıs 2019

Uzun yıllar önce mutfaklarımızda musluğumuzdan akan suyu içmekten, kullanmaktan vazgeçtik… Bugünlerde ise paketli sulara göre daha sağlıklı ve daha lezzetli çözümler arar olduk. Su arıtma cihazları aradığımız sağlıklı ve lezzetli çözüm olmanın yanı sıra daha ekonomik ve güvenilir bir çözüm olarak hayatlarımıza girmeye başladı. Ve artık su arıtma cihazları mutfağımızın olmazsa olmazları arasında… Bu nedenle de mutfaklarımız için en şık, en ergonomik ve en kompakt olanını bulmaya çalışıyoruz.


Tam da bu noktada A. O. Smith Su Arıtma Cihazları hem tezgah üstü hem de tezgah altı kabinetli modelleri ile aradığımız cevabı bize veriyor. Tezgah üstünüzde yeteri kadar yeriniz varsa ister tezgah üstüne ya da su arıtma cihazınızın tezgah altında durması mutfağınız için daha uygunsa, ister tezgah altına koyabileceğiniz modelleri ile A. O. Smith size seçim şansı sunuyor.

Tezgah altı su arıtma cihazı mutfağıma sığar mı diye düşünüyorsanız…

Tezgah altı su arıtma cihazları arasında da farklı modeller var… Kabinetli, kabinetsiz ve depolama tanklı olanlar… A. O. Smith tezgah altı su arıtma cihazlarının tümü kabinetli ve size ergonomik, kompakt yapıları ile tezgah altı su arıtma cihazı olarak rahatlıkla kullanabileceğiniz alternatifler sunuyor. A. O.Smith Daisy, Lily, Lotus 75TC ve Lotus 75M modelleri kompakt ve kabinetli sistemi sayesinde hem az yer kaplıyor hem de tezgah altı kullanımı için idealler. 

Kabinetli Ters Osmoz Su Arıtma Cihazı Daisy’i incelemek isterseniz, tıklayın.

Kabinetli, Depolama tanklı Ters Osmoz Su Arıtma Cihazı Lily’i incelemek isterseniz, tıklayın.

Kabinetli Ters Osmoz Su Arıtma Cihazı Lotus 75TC’yi incelemek isterseniz, tıklayın.

Kabinetli Ters Osmoz Su Arıtma Cihazı Lotus 75 M’i incelemek isterseniz, tıklayın.

Evinize en uygun tezgah altı su arıtma cihazı için:

Evime en uygun tezgah altı su arıtma cihazı hangisi diye düşünüyorsanız, evinize en uygun su arıtma cihazını araştırarak kararınızı verebilirsiniz… Daha önceki yazılarımızda yer verdiğimiz su arıtma cihazı seçiminiz için dikkat etmenizi önerdiğimiz bilgileri buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Tezgah altı su arıtma cihazı almak isteyenler aradıkları özelliklere sahip bir A. O. Smith tezgah altı su arıtma cihazı bulabilirler. Üstelik başka bir eve taşınmanız durumunda dilerseniz tezgah üstüne koyma ihtimaliniz için de A. O. Smith Su Arıtma Cihazları büyük avantaj sunuyor. 

Unutmayın; su arıtma cihazı bir kere alınır, yıllarca kullanılır!

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA