Evsel Su Arıtma Cihazı, Su Arıtma Sistemleri | AO Smith Evimde
Phone

A.O. Smith Türkiye

Çerez Kullanımı

A.O. Smith Türkiye Çerez Kullanımı
A.O. Smith Su Teknolojileri A.Ş. ("A.O. Smith Türkiye") olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ilgili olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca ("KVK Kanunu") hazırlamış olduğumuz A.O. Smith Türkiye Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası ("Gizlilik Politikası") ile açıklanan kişisel veri işleme ve kullanımlarımız zaman içinde değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda kimi zaman politikamızı daha kolay okunabilir hale getirmek için değişiklikler yapabiliriz. Gizlilik Politikamızda son altı ayda yaptığımız değişikliklerle:

Şubat 2018
KVK Kanunu Madde 10 hükmü ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü Madde 13 hükmü uyarınca Gizlilik Politikamızın kapsamını genişlettik. ;Kişisel veri kullanımlarımız konusunda şeffaflık sağlamak amacıyla erişime sunulmuştur.

Güncellenen versiyon ile Gizlilik Politikamız, kişisel verileri işlenen kişi ve gruplar, kişisel veri kategorileri, kişisel verilerin işlendiği iş süreçleri, kişisel veri güvenliği sağlanmasına yönelik alınan tedbirler ve kişisel veri kategorisine ilişkin saklama sürelerine ait detaylı bilgiler içermektedir.

A.O. Smith Türkiye çerezleri;
*Yaptığınız tercihleri hatırlamanız ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi kullanımınızda kişiselleştirmeniz için kullanır. Kullanım:
a. Çerezler, parolanızı kaydeder ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlar ve ziyaretlerinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden sizi kurtarır.
b. Çerezler, web sitesine/mobil uygulamaya/mobil sitesine daha sonraki ziyaretlerinizde sizi hatırlar ve tanır.
*A.O. Smith Türkiye tarafından işletilen elektronik ticaret platformlarına nereden ve hangi cihazlardan bağlandığınızı, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediğinizi, ziyaretinizin süresini, web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandığınızı belirlemek için kullanır.
*İlgi alanlarınız ile ilgili, size daha uygun içerik ve reklamlar sunmak, diğer bir ifade ile hedeflenmiş reklam/tanıtım göstermek amacıyla kullanır. A.O. Smith Türkiye, çerezler yoluyla elde ettiği bilgileri sizin diğer kişisel verilerinizle eşleştirerek; tarafınıza daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar. Daha önceden istemediğinizi belirttiğiniz içerik veya fırsatları bir daha tarafınıza sunmaz.

A.O. Smith Türkiye üçüncü taraf çerezlerini reklam ve yeniden hedefleme için nasıl kullanır?

Çerez Yönetimi
İnternet tarayıcınızın türüne göre aşağıda belirttiğimiz adımları izleyip çerezler hakkında bilgi edinerek izin verme veya vermeme hakkınızı kullanabilirsiniz:

Google Chrome: Browser’ınızın “Adres” bölümündeki, “kilit işareti” ya da “i” harfini tıklayarak, “Cookie” sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz. İnternet Explorer: Browser’ınızın sağ üst köşesinde yer alan “Tool” veya “Araçlar” bölümünden “Güvenlik” sekmesini tıklayarak “izin ver” veya “izin verme” seçimi yaparak çerez yönetimi yapabilirsiniz.

Mozilla Firefox: Browser’ınızın sağ üst köşesinde yer alan “Menüyü aç” sekmesini tıklayarak “Seçenekler” görseline gelerek “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanıp çerez yönetimini yapabilirsiniz.

Diğer browserlar için ise (Microsoft edge gibi), ilgili browser’ın yardım veya destek sayfalarından faydalanabilirsiniz.

Safari: Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “Safari” sekmesini seçerek “Gizlilik ve Güvenlik” bölümünden tüm çerez yönetiminizi yönetebilirsiniz.

Kalıcı çerezleri ya da oturum çerezlerini devre dışı bırakırsanız, web sitesini, mobil uygulamayı ve mobil sitesini kullanmaya devam edebilir ama web sitesinin, mobil uygulamanın ve mobil sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olur. Mobil uygulamada ise bu durum değişkenlik gösterebilir.

Çerez Çeşitleri
Kullanım süreli çerezler: A.O. Smith Türkiye’nin elektronik ticaret platformları kapsamındaki web sitesinde, mobil uygulamasında ve mobil sitesinde kullanım sürelerine göre, oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanmakta. Oturum çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sonlanır. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde uzun süre ve/veya süresiz olarak kalır.

Çerezin sahibi ya da çerezi yerleştiren tarafa göre çerezler: A.O. Smith Türkiye elektronik ticaret platformlarının web sitesinde, mobil uygulamasında ve mobil sitesinde yerleştirdiği tarafa göre "A.O. Smith Türkiye çerezleri (first party cookie)" ve "üçüncü taraf (third party cookie) çerezler" kullanılmaktadır. A.O. Smith Türkiye çerezleri, A.O. Smith Türkiye tarafından oluşturulurken üçüncü taraf çerezleri ise işbirliği yaptığımız üçüncü taraf firmaların yönetimindedir.

Kullanım amaçlarına göre çerezler: A.O. Smith Türkiye tarafından işletilen elektronik ticaret platformlarının web sitesinde, mobil uygulamasında ve mobil sitesinde kullanım amacına göre; teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezleri ve analitik çerezler yer alır. A.O. Smith Türkiye bu çerezleri kullanıp üyelerini birbirinden ayıran özellikleri belirler, tercih ve beğenilerine uygun kampanya ve reklam yapmak amacıyla üyeleri gruplara ayırır ve ortalama harcama tutarı, yaş, cinsiyet, alışveriş kategorileri, mobil kullanım oranı gibi alışkanlıklarını tespit etmeye yönelik istatistiksel çalışmalar yapar.

Spechy Live Chat

_+

Spechy Live Chat