/tezgah-ustu-su-aritma-cihazi
0538 544 69 60

Tezgah Üstü Su Arıtma Cihazı

Pazartesi 07 Ocak 2019

Az yer kaplayan tezgah üstü su arıtma cihazı var mı?


Her geçen gün su arıtma cihazı olan evlerin ve ofislerin sayısı artıyor! Sağlıklı yaşama önem verenler, suyun sağlıklarındaki rolünü bilenler temiz su içmek ve kullanmak için su arıtma cihazı alıyor. Su arıtma cihazları sayesinde sağlıklı, lezzetli su içmenin ve kullanmanın yanı sıra içme ve kullanma suyuna çok daha az bütçe ayrılıyor!


Su arıtma cihazı almayı düşünenlerin önem verdikleri konulardan biri, su arıtma cihazının kapladığı alan… Su arıtma cihazını tezgah altında kullanmak isteyenler kadar tezgah üstünde kullanmak isteyenler de var. Özellikle tezgah altında yer sıkıntısı olanlar için tezgah üstü su arıtma cihazları çözüm oluyor. Bu nedenle de az yer kaplayan, şık tezgah üstü su arıtma cihazları tercih ediliyor. tezgah üstü su arıtma cihazı ´nı tercih edenlerin cihazın teknolojik, güvenilir olması dışında dikkat ettikleri bir diğer özellik de şık tasarımlı ve kompakt yapıda olması…


Aradığınız tezgah üstü su arıtma cihazı A. O. Smith’ten…


Dünyanın en prestijli su teknolojileri üreticisi A. O. Smith ev veya ofislerde farklı ihtiyaçlar için farklı tezgah üstü su arıtma cihazları sunuyor: A. O. Smith tezgah üstü su arıtma cihazları arasında Daisy, Lotus 75TC ve Lotus 75M modelleri var. Bu modeller aynı zamanda ilerde değişecek ihtiyaçlarda tezgah altı kullanımı için de uygun olma özellikleri ile çok avantajlı ve en küçük mutfaklara bile sığacak ebatlarda. Ya da başka bir ev veya ofise taşındığınızda ister tezgah üstünde ister tezgah altında kullanım imkânı da sunar.


A. O. Smith cihazlarını daha yakından tanımak için linke tıklayın:


A. O. Smith su arıtma cihazları şık, ergonomik ve kompakt tasarımı ile hem mutfağınıza yakışır hem de tezgahınızda az yer kaplar; sizin ve ailenizin sağlıklı, leziz ve ekonomik suya kavuşmanızı sağlar.


Tezgah üstü su arıtma cihazları ´nı incelerken blog yazımızı da okumanız aklınızdaki soruların cevaplanmasında yardımcı olacaktır.


Uzun yıllar sağlıklı ve leziz su musluğunuzdan eksik olmasın!

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA