/kullanicilarimiz-memnuniyetlerini-anlatiyor
0538 544 69 60

Kullanıcılarımız Memnuniyetlerini Anlatıyor

Pazartesi 01 Temmuz 2019

A. O. Smith için, cihazlarımız için, hizmetlerimiz için kullanıcılarımız ne diyor? Kullanıcılarımızın yorumlarını sizler de öğrenmek ister misiniz?


Cihazlarımızı kullanan ve bizden hizmet alan müşterilerimizin verdikleri bilgiler bizler için hem cihazlarımızı hem hizmetlerimizi geliştirmemiz için çok önemli. Biliyoruz ki, sizlere de cihazlarımız hakkında en iyi bilgiyi yine cihazlarımızı; tezgâh altı su arıtma cihazı, tezgâh üstü su arıtma cihazı, su yumuşatma cihazları ve arıtmalı su sebili cihazlarımızı kullananlar verir. Markamızı ve hizmetimizi daha yakından tanımak isteyenler için A. O.Smith kullanıcılarının değerli yorumlarından, görüşlerinden ve değerlendirmelerinden bir kaçını sizler için derledik… 


 

“Vücudumuzun içi de dışı gibi su ile kaplı ve bu su sadece faz değiştiriyor. Vücudumuzdaki bu çevrimi oluşturan sıvının temiz, sağlıklı ve berrak olması bu yüzden çok önemli. Yıllarca kullanacağımız ve sağlığımızı direkt ilgilendiren suyu ailemize en iyi şekilde tedarik edecek bir kaynak gerekti. Damacanadan arıtılmış suya dönme kararını verdikten sonra arıtma işini yapan çok firma olduğunu gördüm ancak ciddi yapan firmaları taradığımda karşıma A. O. Smith çıktı. Kullandıkça hem tat, hem cihaz kullanım kolaylığı, hem de şıklığı açısından doğru bir karar verdiğim ortaya çıktı. Sağlığını düşünen herkesin sahip olması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum.” 

SEVDİNÇ TEZ / Makine Mühendisi

 

"Damacana suları sipariş vermekten bıktığımız ve birçok firmanın suyunu denememize rağmen, lezzetli ve sağlıklı olduğunu düşünmediğimiz için su arıtma cihazına yönelik araştırmalara başladık. A. O. Smith ile karşılaşınca tüm gereksinimlerimize cevap verdiği için almaya karar verdik. Şu an kullanıyoruz ve iyi ki almışız diyoruz." 

ERTAN KÖZ / Fizik Öğretmeni

 

"Doğal suyun tadını tekrar, A. O. Smith sayesinde keşfettik. Tadı gerçekten harika! Yemeklerimizde, çayımızda, kahvemizde keyifle kullanıyoruz. A. O. Smith Daisy tezgah üstü su arıtma cihazı mutfağımızın ayrılmaz bir parçası artık. Teşekkürler!" 

ÖZLEM AÇIK / Mali Müşavir

 

“Daha önce farklı marka bir arıtma kullanıyorduk, fakat lezzetinden memnun değildik ve satış sonrası destek birimi ihtiyaçlarımızı karşılamıyordu. Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile A. O. Smith markası ile tanıştık. Evimde su arıtma olarak Lily tezgâh altı su arıtma cihazını, yumuşatıcı olarak Triasoft’u seçtik. İki üründen de çok memnunum. A. O. Smith markası bizden tam not aldı.”

GAMZE MEKİK / Fotoğrafçı

 

"Aldıktan yaklaşık 1,5 ay sonra arayıp, memnun olup olmadığımı ve montaj konusunda sorun olup olmadığını sordular. Böyle ilgili bir satıcıya hiç alışkın değiliz. Bu durumdan çok memnun kaldım. Güvenerek içiyoruz suyumuzu. Alacak olan arkadaşlara belki bir fikir vermiş olurum. Teşekkürler A. O. Smith!"

ÜMİT TEMEL / Sakarya

 

Yorumlarını bizlerle paylaşan tüm A. O. Smith kullanıcılarına tek tek teşekkür ediyoruz. Cihazlarımızı mutlu günlerde kullanmaları için çalışıyoruz. Onların memnuniyetleri bizlerin daha büyük bir heves ve azimle çalışmamızı, üretmemizi, hizmet sunmamızı sağlıyor.

A. O. Smith kullanıcıları, çağrı merkezimizden yaygın servis ve bayi ağımıza her an bize ulaşabilir, su teknolojileri konusunda tüm ihtiyaçlarına cevap ve hizmet alırlar. 

 

Tezgâh altı su arıtma cihazlarımızı, tezgâh üstü su arıtma cihazlarımızı, su yumuşatma cihazlarımızı ve arıtmalı su sebillerimizi üstün kılan özelliklerini okumak isterseniz yazımız için tıklayın.

 

A. O. Smith su teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan doğru çözümlere en uygun fiyata ulaşılmasını sağlar. Su arıtma cihazı fiyatları konusunda “Su arıtma cihazları fiyatları neye göre değişir?” başlıklı yazımızı okumanızı öneriyoruz.


A. O. Smith müşteri memnuniyeti en yüksek su teknolojileri üreticisi. Dilerseniz “A. O. Smith kullanıcıları neden memnun?” başlıklı bir diğer yazımızı okumak için tıklayın.

 

A. O. Smith için, cihazlarımız için, hizmetlerimiz için kullanıcılarımız ne diyor? Kullanıcılarımızın memnuniyetlerini öğrenmek için bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.Tezgâh altı su arıtma cihazı, tezgâh üstü su arıtma cihazı, su yumuşatma cihazı ve arıtmalı su sebil hakkında bilgi almak için bize web sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan ya da 0.850.222 02 67 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan ulaşabilirsiniz…

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA