/su-aritma-cihazlari-saglikli-mi-
0538 544 69 60

Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı?

Perşembe 21 Mart 2019

Hepimiz daha sağlıklı yaşamak için bilgiler edinmeye çalışıyor, araştırıyoruz. Kimimiz beslenmemize dikkat ediyoruz, kimimiz spor yapıyoruz, kimimiz ruhsal yönden kendimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Tüm bunların yanı sıra bir şey var ki, sağlıklı olmak için özellikle dikkat etmemiz gerekiyor: Su…


Artık biliyoruz ki; sağlıklı olmak için içtiğimiz su eğer sağlıksızsa, sağlığımızı en çok tehdit eden unsurlardan biri. Musluklarımızdan akan şebeke suyu çeşitli faktörler; suya katılan klor, suyun musluklarımıza ulaşana dek beraberinde getirdiği diğer atık maddeler gibi nedenler ile pek de sağlıklı değil. Paketlenmiş olarak satılan suların da ne kadar sağlıklı olduğu uzun yıllardır tartışma konusu; hangi su ile nasıl depolandığını, nasıl şişelendiğini bilmiyoruz. Su arıtma cihazları işte bu noktada hayatımıza giriyor. Su arıtma cihazları sağlıklı mı? sorusu da tabii en çok aklımızı kurcalayan soru!


Sağlık için su arıtma cihazı!


Su arıtma cihazı dışındaki su içme ve kullanma seçeneklerinin şebeke suyu ve paketli sular gibi gerçekten sağlıklı olduğunu bilmiyor, hatta birçoğunun sağlıksız olduğu konusunda araştırma sonuçları olduğunu biliyoruz. Peki, ya su arıtma cihazları sağlıklı mı?


Paketli sularla ilgili yazımız bu konudaki sorularınıza cevap olacaktır...


Su arıtma cihazları sağlıklı mı? sorumuz için önce su arıtma cihazlarının su arıtma prensiplerinden bahsetmeliyiz. Su arıtma cihazları şebeke suyumuzu içilebilir ve kullanılabilir hale getiren cihazlar… Suyun içindeki kirletici ve bakterileri filtreleri ve membranı sayesinde temizliyorlar. Şebekeden gelen su cihazın içindeki filtre ve mebranlardan geçtikten sonra musluğumuzdan akıyor. Farklı teknolojiler ve prensiplerle çalışan pek çok su arıtma cihazı markası var… Tabii ki bu markalardan hepsi için sağlıklı su üretir diyemiyoruz… Özellikle merdiven altı adıyla anılanlar en dikkat etmemiz gerekenler! Sağlığımızı koruyalım derken sağlığımızı kaybetmemize bile neden olabilirler.


Nasıl seçeceğiz sağlıklı su arıtma cihazını?


145 yıllık deneyime sahip su teknolojileri üreticisi A. O. Smith, ileri teknoloji ürünü cihazları ile yıllardır dünyanın sağlıklı suya ulaşması için teknoloji üretiyor…  Çok aşamalı filtrasyon teknolojisi, side stream membran teknolojisi, shield UV teknolojisi,  performans takip sistemi (PFM) ve akıllı elektronik musluk teknolojisi ile A. O. Smith cihazları şebeke suyunuzdan %99.9 oranında ağır metal, tarım ilacı, bakteri, virüs ve diğer zararlı maddelerin uzaklaştırılmasını sağlıyor. Üstelik lezzeti de ağzının tadını bilenlere göre!


 


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? Anlamak için 4 adım:


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? Adım 1: Üreticisi güvenilir mi? A. O. Smith tüm dünyada su teknolojileri sektörüne öncülük eden bir firma! Evsel cihazlarının yanında ticari ve endüstriyel alanlarda su arıtım sistemleri de kurmakta.


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? Adım 2: Su arıtımının kalitesini belgeleyen sertifikaları var mı? A. O. Smith dünyanın bu alanda en geçerli NSF, WHO, WQA gibi sertifikalarının sahibi…


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? Adım 3: Satış sonrası da hizmet sunulacak mı? A. O. Smith, satış sonrasında da tüm servis, soru,  istek ve ihtiyaçlarınızda yanınızda olur… Özellikle yedek parça veya arıza durumunda kolaylıkla A. O. Smith’e ulaşır ve sorununuzun çözülmesine şahit olursunuz!


Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? Adım 4: Teknolojisi sağlığımızı koruyor mu? A. O. Smith’in en çok kaynak aktardığı konulardan biri araştırma ve geliştirme… Bu sayede tüm cihazlarında hem en ileri teknoloji kullanıyor hem de günden güne geliştirilen daha ileri teknolojilerin kullanılmasına destek oluyor!


“Su Arıtma Cihazları Sağlıklı Mı? diye çok araştırma yaptım ve bir Daisy aldım…” SEVDİNÇ TEZ - İSTANBUL


Bir A. O. Smith su arıtma cihazınız varsa sağlıklı bir cihazınız var demektir ve sağlıklı ve lezzetli suyunu güvenle içebilirsiniz…

SAĞLIKLI SU İÇMEYE BAŞLA